Letar du efter en salong som sysslar med hårborttagning i Stockholm?

Är du på jakt efter en bra salong med hårborttagning i Stockholm? När det gäller hårborttagning i Stockholms stad så har du Wax Brazil. Som namnet antyder så har de brasiliansk vaxning men de har även annan hårborttagning med. Utöver det så har de även andra behandlingar:

  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Fillers
  • Rynkbehandling

I Stockholm kan du ta bort hår på olika sätt

Wax Brazil erbjuder hårborttagning i Stockholm på flera olika sätt och på olika delar av kroppen. De vänder sig både till män och kvinnor som vill bli av med hår. Du kan välja att göra en brasiliansk vaxning, som då är en intimvaxning där du blir av med allt hår. Du kan även välja att få en benvaxning, bikinivaxning eller en kroppsvaxning. Det som används är både kallvax och varmvax.

Behöver du en vaxning?

Det bästa sättet att ta bort hår på, det är att vaxa dig. Denna hårborttagningsmetod gör att håret håller sig borta ganska länge. Bra mycket längre än om du rakar dig. Det spelar ingen roll var på kroppen du vill vaxa dig. Denna metod går nämligen bra att använda på armar, ben, mage, stjärt, överläpp och så vidare.

Andra behandlingar

Hos Wax Brazil hittar du som sagt flera andra bra behandlingar. De har till exempel både manikyr och pedikyr om du vill ta hand om dina händer och fötter. Sedan har de också så att de kan göra olika injektionsbehandlingar, med fillers samt rynkbehandlingar. Du kan läsa mer om dessa på deras sida där du även kan boka tid.