nyheter Annonser Anmäl dig här för vårt nyhetsbrev fight club info

Fight Club är klubben i Stockholm som blandar bra musik med skön stämning. Varje Fight Club är som en minifestival späckad med ny musik!

Klubben låter band/artister framträda med sin musik inför stor publik på etablerade scener med professionell utrustning.

Fight Club fyller en lucka i Stockholms nöjesliv då vi drar upp ridån för Stockholms alla begåvade och originella musiker. Här kan du som är intresserad av ny musik hitta dina nya favoritband samtidigt som du tar en öl med vänner och bekanta.

Sedan Fight Club startade 2005 har klubben blivit större och större för varje år. Sedan starten har klubben arrangerat på ställen som Stampen, Mosebacke, Kägelbanan, Nalen, Allhuset, Fasching, Hornstull Strand, Debaser Slussen, Debaser Medis m fl. Publiken har också ökat för varje år och antalet band som önskar spela på Fight Club tycks aldrig sina. Sedan starten har över 1000 band gått upp på scen och vi har fått höra en galen blandning av musikstilar – rock, pop, punk, ska, soul, jazz, electro, metal, hårdrock, dataspelsmusik…

Fight Club arrangeras vanligtvis 4-8 gånger per månad. Håll utkik i kalendariet för information om nästa evenemang.

Åldersgräns och entrépriser varierar beroende på evenemang.

Vill du spela på Fight Club? Klicka här!

Har du övriga frågor om klubben – Kontakta oss.


Fight Club drivs av Molotov Studios. För mer info om Molotov Studios övriga musikverksamhet, Klicka här!