Fight Club
23, mars '13
Plats: Fasching, Kungsgatan 53
T-bana: T-centralen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Lukas Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 Hanna Baummann Pianohamrande singer/songwriter med förkärlek för molliga popmelodier, vardagsviktigt egensinniga texter och sånger om hjärtan i kras. Låtar har hon skrivit länge och under åren har hon spelat i flera olika konstellationer, varit med i musiktävlingar och uppträtt live. Innan sommaren har hon tänkt släppa sin första singel. På Fasching kommer hon att stå ensam med sitt piano och låta rösten och pianot få fylla denna legendariska scen. Bandets Hemsida 20:30 Elin Palm Från att ha skrivit låtar från barnsben framför pianot så har äntligen Elin Palm hittat fem underbara musiker att tolka hennes låtar. Letandes efter sitt sound så fann hon sig bäst skapande framför pianot. Pop/Soul har alltid legat nära hjärtat och det är det ni får höra när Elin Palm står på scen. Just nu spelar Elin Palm in en singel "Shining kinda easy" som inom en snar framtid kommer att finnas att lyssnas på Spotify och dyl. Missa inte denna akt! Bandets Hemsida 21:00 Olle Montanus Bandet bildades när fyra pojkar valde rocken och varandras sällskap i replokalen istället för att läsa August Strindbergs bok "Röda Rummet" vid skolbänken. I boken är Olle Montanus Strindbergs misslyckade alter ego. Han beskrivs som parkbänksfilosof och suput, han är missförstådd och står utanför samhällets gemenskap och värme. För att hylla rocken och utanförskapet (utanförskapet i replokalen när alla andra i klassen hade svenska bl.a.) döpte pojkarna bandet till Olle Montanus. Nu har pojkarna blivit män och Olle Montanus intar Fasching.
"Näst små barn och blommor är musik det djävligaste jag vet."
- August Strindberg
Bandets Hemsida 21:30 Les Gordons Les Gordons är bandet från Örebro som alltid levererar. Sedan starten 2010 har bandet spelat flitigt runt om i Sverige. När Les Gordons står på scen ger de alltid 100% och det är det tillsammans med låtarnas hitpotential som gör att Les Gordons är här för att stanna. 2013 är året då allt händer för bandet. I Februari släpps låten ”She’s Like A Hurricane” som sångaren Jonatan Renström skrev för att motivera sig att aldrig sluta tro på sin musik och satsa allt på den. Efter det kommer bandet med sitt debutalbum ”I’m Gonna Leave This Town” och ska turnera landet.
Missa inte Les Gordons på en scen nära dig!
Bandets Hemsida 22:00 Original High Five Original High Five har mycket på gång dessa dagar. Bland annat håller dom just nu på att slutföra deras debutalbum som kommer att släppas i början av sommaren. Dom är som vanligt tokpeppade på att spela live och planerar att bjuda Fasching på mastodiös skapunk! Bandets Hemsida