Fight Club
15 november '12
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Komposters Rå pop/rock med inslag av punk - på svenska. Starka melodier som trängs med ett rått och opolerat sound. Detta i kombination med en intensiv liveakt är det som utgör kärnan av Märsta-kvartetten. Tre år har gått sedan de senast stod på Stampen-scenen och nu är de tillbaka.
-Lite äldre, lite visare och lika hungriga!.
Bandets Hemsida 20:00 Elin Palm Från att ha skrivit låtar från barnsben framför pianot så har äntligen Elin Palm hittat fyra underbara musiker att tolka hennes låtar. Letandes efter sitt sound så fann hon sig bäst skapande framför pianot. Pop/Soul har alltid legat nära hjärtat och det är det ni får höra när Elin Palm står på scen. Lugn och mysig atmosfär i musikens tecken. Just nu spelar Elin Palm in en singel "Shining kinda easy" som inom en snar framtid kommer att finnas att lyssnas på Elins facebook sida.

Fotograf på bild: Emilio Serrano
Bandets Hemsida 20:30 Katastroforkestern Johan Gustafsson och Robin Sandmans musikaliska äventyr Katastroforkestern är en galen blandning av världsmusik/balkan/triphop/hiphop. Skruvat och helt fantastiskt på samma gång. Har bland annat Tyskland och Tjeckienspelningar på meritlistan för 2012 och resan har bara börjat! Med influenser som bland annat Jurassic 5, Gorillaz, Analogik och det mesta av allt annat som dyker upp i högtalarna skapar Katastroforkestern ett eget sound med dansanta melodier och härliga rytmer.
Det är (och ska vara) svårt att stå still!
Bandets Hemsida 21:00 Joachim Dahlbergs Vindkraft Joachim Dahlberg lämnade den progressiva rocken bakom sig för att förenkla och göra något nytt. Tanken var att enbart plocka med sig gitarren och spela varhelst han fick. Det dröjde dock inte länge förrän visionerna växte ur den kostymen och Joachim ringde in vänner för att bygga ut musikaliskt. Projektet fick namnet Vindkraft. -Det är så barnsligt roligt att spela i band och den längtan tog över, och musiken tenderar att kräva fler händer och röster. Nu är vi fem personer och jag tror vi har växt färdigt nu men man vet aldrig. Bandets Hemsida 21:30 Nauter Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida