Fight Club
18 maj '12
Plats: Fasching, Kungsgatan 53
T-bana: T-centralen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Strictly Business Bandet är ett jävligt bra rockband. Vi älskar musik och att spela inför folk. Att ha kul är vårt motto. Rockenroll is not dead! Bandets Hemsida 20:00 Ett Band Om man skulle få för sig att fråga vår trummis om vad hans uppgift i bandet var skulle han svara, "Slå hårt och låta så mycket som möjligt". Sen slaktar han ju också får på sin fritid (se bild).
När vi i bandet börjar diskutera detaljer i låtarna så slutar det oftast med att en av sångarna häver ur sig "Gör vf ni vill, jag vill bara sjunga". Trots alla dessa själviska aspekter i skapandet så vet vi att dynamiken och gemenskapen kommer leta sig in i musiken. För trots allt, är vi ju ändå Ett Band.
Bandets Hemsida 20:30 Khoikhoi Khoikhoi – bandet för dig som gillar att ta en bira å gaffla lite me polarna. Rock i baktakt, soundet av söder. Bandets Hemsida 21:00 Monday Riot Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:30 Hannover Bob 2010 blev mörker till ljus och Hannover Bob skapades i Falun. Med stadiga rytmer, emotionella melodier och ambienta harmonier i tanken började bandet skriva, arrangera och spela musik utan att tveka. I December släpptes deras första EP och efter att ha gått in i studion ännu en gång kommer nya verk vara tillgängliga världen över i höst. Bandets Hemsida 22:00 Lynx Rufus Lynx Rufus föddes ur Fight Club-veteranerna Hunted Hedgehogs, och nyfunna talanger från fjärran väst. Med ett nytt, tyngre och fetare grundsound kommer Lynx Rufus att bjuda på lidelsefull, alternativ-modern post-punk revival med svängiga funk-influenser och melodiösa pop-refränger. En EP är under konstruktion och till höger går det att öva in sig på den ena låten. Bandets Hemsida