Fight Club
2 mars '12
Plats: Klubb NU!, St:eriksgatan 51
T-bana: Fridhemsplan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Whisky Sundae - Whisky Sundae låter gott, men är skitäckligt. Ungefär som vi. Denna kvintett berikas av musiker så olika varandra musikaliskt att de vägrar enas om en genre. Från funk, jazz och rock till pop, soul och folk.
- Detta leder till intressant och skön musik, säger de och vi får väl helt enkelt hålla med. Med en inträdd körsångerska i bandet fortsätter de att växa, både musikaliskt och numeriskt. Detta blir deras första spelning med den nya konstellationen, vilket ni ej vill missa.
Bandets Hemsida 20:00 Significant Others Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Istria Det senaste året har jag förstått hur underbart det är att skriva och sjunga musik på svenska. Det känns äkta, det känns mera som jag. Jag är inte rädd för att blanda olika musikgenre utan tvärtom tycker jag att det berikar musiken. För mig finns det inga regelböcker när det gäller musik. Jag blandar helhjärtat hip-hop beats med jazzgitarr och sedan kommer texterna bara automatiskt fram. Jag jobbar ständigt på att utveckla mig själv som sångerska och min musikalitet. Bandets Hemsida 21:00 No Definite Time No Definite Time är ett grunge / pop band som bildades i Sverige 2011. Gruppen består av Robin Strandlund (sång), Adam Olsson (gitarr), Jonathan Olsson (trummor) och Alexander Eliasson (bas). Bandet är influerat av musik från 90-talet, till exempel: Jeff Buckley, Nirvana, Pearl Jam, Radiohead etc. men också musik från idag som: Muse, Porcupine Tree och Incubus. Själva namnet kommer från sina yngre dagar när de inte hade någon särskild tid för repetition. Det kan också innebära att musiken dom gör är svår att placera i en viss tidsperiod. Bandets Hemsida 21:30 Common Ground Common Ground gillar det stora soundet och långa outron. Common Ground är en livsstil och en förälskelse. Common Ground har alltid en hjälpande hand till övers för damen som behöver korsa gatan. Common Ground ser problem där andra ser möjligheter och tvärtom. Common Ground har en kaffebryggare i replokalen. Common Ground har en dröm och vill dela den med dig. Bandets Hemsida