Fight Club
18 januari '12
Plats: Kägelbanan, Mosebacke Torg 3
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Bohemian Lifestyle Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 Shatterproof Shatterproof intar Kägelbanan! Det är fjärde gången gillt för Jonatan Dansk, Peter Ekerhov, David Gustafsson och Viktor Dansk att stå på scen tillsammans och grabbarna hoppas att detta är något ingen vill missa!
-Vi hoppas att så många som möjligt kommer och förgyller våran kväll. Alla gångerna innan (först på Stampen sen på Fasching och senas Moseback) har det blivit oerhört bra uppslutning och Shatterproof vill sända ett stort tack till er alla! Denna gång utlovas lite av det bästa från förr, ännu lite nytt material.
Bandets Hemsida 20:30 Joackim Zwahlen & Kompaniet Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 Royal Radio oyal Radio siktar mot skyarna lika enträget som alla gånger förut. Dom beskriver sin musik som medryckande på ett nyskapande sätt, okomplicerad med mycket hjärta, och hoppfull med sina tvivel. I tre år har detta talangfulla band försett Stockholm med sina känsloladdade sånger. Efter att ha stått på samma scen som dom stora artisterna, The Killers, Adele, Coldplay, gjorde i början av sina karriärer i London, visar Radion att dom är här för att stanna. Bandets Hemsida 21:30 Antonia Vai Antonia Vai är en genreöverskridande och svårplacerad singer/songwriter. Hon har kallats "bohemisk souldiva", men är lika mycket folk, balkan, jazz och pop som hon är soul. Med fokus på text och berättande, gestaltat av rytmer och unika melodier, blir varje låt en explosiv resa. Hon har omskrivits som "nästa Up and Coming" i Nöjesguiden och jobbar för tillfället på sin debutskiva. Bandets Hemsida 22:00 Dance And Forget Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida