Fight Club
1 december '11
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Cohort Of Two Frida och Klas träffades av en ren slump i ett växthus, på en fest, förra hösten. Efter att ha pratat en stund så insåg man att man delade samma musikintresse, och bestämde sig för att arrangera lite spelningar ihop. I dag utgör man duon Cohort of Two, en slags salig blandning av jazz och amerikansk folk, som "är väldigt lekfull men samtidigt har en tyngd i sig".
- Vi har skrivit var och en för sig, men det börjar mer och mer bli så att man skriver tillsammans. Vi är väldigt olika från början, men det blir ändå en väldigt fin helhet.
Bandets Hemsida 20:00 Hanna Baummann Hanna Baummann är singer/songwritern som började skriva låtar för flera år sedan men som först nu, efter att ha slutat på en andraplats i Stockholmsfinalen av Sveriges Radio P4s musiktävling Svensktoppen Nästa, känner sig riktigt säker i sitt artistiska uttryck. Soundet är pianobaserat, stompigt och molligt, kryddat med en stor dos lycklig- och olycklig, kärlek. Texterna är ärliga, självutlämnande och underfundiga. Nyligen började hon producera själv och hon känner sig nu redo att släppa sin debut-ep i vår. Först blir det dock ett gäng spelningar ihop med hennes nystartade band, med start på Stampen den 1/12. Bandets Hemsida 20:30 Bourbonstate Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 STRAX! Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida