Fight Club
22 november '11
Plats: Etablissemanget, Mosebacke, Mosebacke Torg 3
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20:00 Stop! Wait.. Go! Stop! Wait.. Go! består utav sex vänner som definierar sin musik som "poprockaktigt, men mer åt rock". Med hjälp av harmonier, starka melodier och inte bara två utan tre gitarrer lyfter man fram sångerskan Alexandras röst, och räknar med att tangera den Fight Club-succén från senast.
- Det gick skitbra sist. Det kan nog ha varit den bästa spelning vi har haft med det här bandet. Det var så fullt att det inte gick att röra sig nere i källaren, allra minst på scen. Vi kommer säkert alltid ha problem med scenstorlekarna, men vi har kul ändå.
Bandets Hemsida 20:30 Sleeping Fools Två år har gått sedan Andreas, Jacob, Tim, Johannes och Karl stod och nötte Mando Diao-covers i replokalen. I dag står man på egna ben, med en spännande, nästan lite folkig, indierock i bagaget.
- Jag har lyssnat mer och mer på amerikansk folk och eftersom jag då skriver låtarna så är det klart att det blir inspirerat. Alla utom en har dessutom gått i både musikklass och gosskör, så det blir mycket körer och stämmor.
Bandets Hemsida 21:00 The Anticipation Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:30 Topprovdjur Grafiskt är Topprovdjur helt rätt med smutsiga källare och regniga parkeringsplatser som känns igen från filmen. Detsamma gäller musiken som bidrar till den rätta atmosfären. Animeringarna är utmärkta och blodet stänker i detta mycket våldsamma band. När de lyckas knäcka ett ben på motståndaren så visas en slags röntgenbild i slow-motion som zoomar in på den benbit som bryts av. Men faktum är att detta bara är ett allmänt band i Fight Club-kostym. Bandets Hemsida 22:00 Noli Tell Noli Tells musik är en resa genom sena nätter, somrar som inte vill ta slut och billigt vin på pendeltågsstationer. Alla låtar handlar om sånt som bara krossar ens hjärta totalt, som att va kär i en rockstjärna, att va kär i en rockstjärnas kompis och att slutligen lämna allt bakom sig. Bandets Hemsida 22:30 Original High Five Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida