Fight Club
29 augusti '11
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20.00 Pronoid Stockholmsbandet Pronoid spelar en varierad musik, men är alltid rocken trogen. Efter lite omstrukturering i bandet och med en rykande färsk EP är dom nu redo att än en gång inta Fight Clubs scen! Bandets Hemsida 20:30 The Theory Is Sound Det är inte första gången The Theory Is Sound gästar Fight Club, och förhoppningsvis inte heller den sista. Men det är mycket som är på gång inom bandet. Sen sist har man inte bara signats utan dessutom spelat in en fullängdsskiva, som beroende på tryckeriet antingen kommer till senhösten eller tidig vinter.
- Vi har lekt lite mer med instrumenten, stämt upp och ner. Vi hade tänkt spela ett par låtar för första gången nu på Stampen, och det är väl amerikansk hårdrock på något sätt, lite åt Queens of the stone age-hållet. Radiovänlig motorvägsrock.
Bandets Hemsida 21:00 All In Vain Metalbandet All In Vain gör kväll sin tredje spelning någonsin, på Stampen. Inspirerade av såväl metalcore, som hardcore, levererar detta gäng en jävligt bra liveshow. Så gillar du tungt ös är All In Vain definitivt något för dig.
- Vi spelade på en festival i Katrineholm nyligen, och trots att vi var den enda metalakten av kanske nio band så röjde folk som fan, och vissa moshade. Jag tror folk kommer att uppskatta den här spelningen oavsett om de lyssnar på metal annars.
Bandets Hemsida 21:30 As Humanity Devastates As Humanity Devastate "pallar inte undergenres" utan är ett metalband. Ett tungt, snabbt och gott sådant. För ett knappt år sen gick man till final i Emergenza, och i oktober släpper bandet sin efterlängtade ep. En ep med "fyra jävligt bra låtar" helt enkelt.
- Det är det bästa av det bästa vi gjort hittills. Det har varit mycket promotion med singeln och annat runtomkring nu under sommaren, så det ska bli kul att komma ut och spela igen. Stampen kommer att bli svettigt, varmt och hårt.
Bandets Hemsida