Fight Club
20 maj '11
Plats: Fasching, Kungsgatan 53
T-bana: T-centralen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Last Minute Last Minute lever i sista minuten. Livet händer nu och musiken gör det levande. Bandet har en grund med sångerskan och låtskriverskan Mandella och trummisen Henrik, därpå faller övriga musiker in i sista minuten för att ta del av och sprida en soulig känsla med inslag av funk, blues och jazz.
Lyssna och upplev musik som får dig att gunga och leva i nuet!
Bandets Hemsida 20:00 Curly Ann Curly Ann sprider glädje med sin country/pop/rock i takt med att musikstilen blir mer och mer populär i Sverige. Efter drygt tre år och en EP bakom sig satsar de på att spela så mycket live de bara kan. Du kan se Curly Ann på klubbscener i Stockholm likaväl som på countryfestivaler och liknande evenemang runt om i landet och nu är det Faschings tur. Nyckelord för Curly Ann är: enkelt och snyggt spel, genomtänkta arrangemang, glädje och bra låtar. Du bara kan inte sitta still! ”Curly Ann är bandet som man inte visste att man ville höra”. Bandets Hemsida 20:30 Momo Empire PREMIÄR! Orkestern har blivit ett imperium! Efter över ett år under radarn är Momo Empire, tidigare Momo Orchestra, tillbaka för att ge er Stockholms svängigaste soul- och funkshow! Nytt namn. Nya medlemmar. Ny Musik. Lite snyggare. Lite tightare. Lite bättre.
PS. Glöm inte bekväma skor! DS.
Bandets Hemsida 21:00 The Reloaders Det genomgående temat för treåriga The Reloaders är baktakt. Om det sen är pop, rock, reglage eller ska kvittar, bara det svänger. Med nio personer kan det bli en utmaning att få plats på Stampens scen - men det är inget som oroar, enligt gitarristen tillika banjo- och trombonspelaren, Direcktah Boonska.
- Vi tycker om att trängas. Det är världens bästa band både att titta på och att spela i. Det blir sådant jädra drag. Det är så tacksamt att spela just ska, även om man är där för att kolla på kompisarnas hårdrocksband så går det inte att stå still när man hör våran musik.
Bandets Hemsida 21:30 High Jumping Jack Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 Ylva Bulldozer Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida