Fight Club
24 april '11
Plats: Debaser Slussen
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Herr Bertrand Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 2nd Walk Det har varit tyst i över ett år, men nu är det äntligen dags igen: 2nd Walk beträder en av Stockholms scener. Under tiden som gått har vi grävt djupt i musikens rötter och funnit urgammal kunskap från munkar. Vår musik går numera i de klara stjärntecknens tecken. Calypson finns kvar men in träder även rysk blues. Till sommaren kommer vi att släppa vår första EP, som kommer att vara ljus och fri medan vi till den dystra hösten släpper en mörkare EP. På Debaser kommer till den första EP:n spelas till stor del. Missa det inte. Bandets Hemsida 20:30 Ylva Bulldozer Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 Contakt Det är på svenska, det är pampigt och det är saxofon. Den röda tråden är någon slags enkelhet som gör musiken både lättlyssnad och lätt att ta till sig överhuvudtaget.
- Man skulle kunna kalla det Rålispop. Vi vill ha igång en folkfest när vi spelar. Det är live som vi verkligen lever och det är där vi kommer ut som allra bäst.
Bandets Hemsida 21:30 Hunted Hedgehogs - Likt andra däggdjur har vi igelkottar legat i dvala nu ett tag, men nu är vi tillbaka med ny trummis och keyboardist. Det har blivit precis som det skulle varit från början, vi har hittat hem så att säga.
Det alternativa rockfunkbandet Hunted Hedgehogs lägger den största vikten vid att det ska svänga och betydligt mindre på enskilda prestationer. Och visst svänger det alltid.
Bandets Hemsida 22:00 Hildas Gitarr "Hildas Gitarr är ett kompisgäng som harvat sig upp från spelningar på fritidsgårdar till allt större och större scener som Mosebacke, Strand, Fasching och Kungsträdgården. Vi har utvecklat oss till en utpräglad liveakt som alltid får publiken att röja med vår saliga blandning av Reggae/Ska/Soul/Pop och fler influenser. Vår inställning är att spela för att ha roligt och för att folk ska dansa, festa och röja! Men vi lägger också stor vikt vid att ha ett budskap i våra texter. Därför har vi valt att skriva på svenska, för att orden ska träffa lyssnaren direkt. Vi behöver folk som säger vad de tycker men samtidigt kan ha sjukt kul. Det är Hildas Gitarr." Bandets Hemsida