Fight Club
16 mars '11
Plats: Debaser Slussen, Karl Johans Torg 1
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Redout Med sin rykande färska EP "no one" gör nu Redout sin 4e spelning på Fight Club. Bandet, med sin melodiösa och känslosamma rock, har laddat på med sina bästa låtar för kvällen till ära.
Missa inte vad som säkerligen kommer bli en av stockholmsbandets bästa spelningar! Bandet hälsar att tagga till!
Bandets Hemsida 20:00 Falling To Minus Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Cale Cyler Cale Cyler debuterade på Fight Club så sent som i december, och sedan dess har bandet börjat skriva allt mer musik och spela ute. Största skillnaden enligt bandet själva är att man lagt ner mer tid på produktionen och utvecklats den vägen.
- Vi försöker helt enkelt ta ett steg till. Musiken däremot har vi fortfarande lite svårt att identifiera. Min flickvän påstod att det lät som ett "Green Day som fått barn med Backstreet Boys". Jag vet inte…
Bandets Hemsida 21:00 Marble Sun Marble Sun intar återigen Debasers scen! Mycket har hänt sedan sist bandet framträdde, och för första gången på nästan ett och ett halvt år spelar de tillsammans med alla bandmedlemmar fria från skador.
- Vi har fortsatt att kämpa på, trots att vi inte har kunnat spela live tillsammans på så länge. Det här är en mycket efterlängtad spelning för oss alla" förklarar bandet, och utlovar dessutom att spela två helt nya låtar som aldrig framförts tidigare. Den 11e april går bandet in i studion för att spela in sin första fullängdsskiva men redan nu får vi ett smakprov på det alternativa rockbandets framtida låtar!
Bandets Hemsida 21:30 Bohemian Lifestyle De kommer från Älvsjö, och brukar kalla sin musik för skitig, melodiös rock. I år är det sju år sen som bandet startade, men man är mer aktiva än nånsin. Med två-tre rep i veckan, ett par spelningar i månaden och nya singeln "Superman" ute på bland annat Spotify. - Det är lättsamt, inte alls jobbigt att lyssna på. Brukar säga att influenserna är allt från Backyard Babies och Hellacopters, till Papa Roach. Bandets Hemsida 22:00 Pash Priority Pash Priority är ett band som har funnits i ca ett och ett halvt år och består av fyra glada grabbar från Stockholms förorter. Tre av de har känt varandra sedan grundskolan varpå man lärde känna den fjärde under gymnasietiden. Musiken är svängig rock'n'roll med en massa olika influenser då alla i bandet, från början, kommer från olika genrer.
- Vi vill förmedla den glädje vi känner för musiken, till lyssnarna. För oss, handlar det bara om det. Såklart så vill vi också komma nånstans med det här, det skulle vara skitkul!
Bandets Hemsida