Fight Club
3 december '10
Plats: Allhuset Universitetet
T-bana: Universitetet
Insläpp: Kl 21:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
21:30 Evangeliet Tänk er att Jocke Berg skulle få för sig att gå till sängs med sitt hårdrocksjag. Där nånstans har vi Evangliet, som sedan sist man gästade Fight Club slipat bort mycket av det hårda till fördel för renare popmelodier.
- Tanken innan var väl mer metalinfluenser, större kontrast mellan musik och sång. Men det har helt enkelt utvecklats åt det lite mjukare - bättre - hållet.
Bandets Hemsida 22:00 The Mellow Fellows Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:30 Walking City Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 23:00 Ahead Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 23:30 Pash Priority Pash Priority är ett band som har funnits i ca ett och ett halvt år och består av fyra glada grabbar från Stockholms förorter. Tre av de har känt varandra sedan grundskolan varpå man lärde känna den fjärde under gymnasietiden. Musiken är svängig rock'n'roll med en massa olika influenser då alla i bandet, från början, kommer från olika genrer.
- Vi vill förmedla den glädje vi känner för musiken, till lyssnarna. För oss, handlar det bara om det. Såklart så vill vi också komma nånstans med det här, det skulle vara skitkul!
Bandets Hemsida 00:00 King Romeo - Vi har tagit åt oss en del sen den gamla epen. Joyzine skrev bland annat att det lät som ”en dödsjuk Ulf Lundell”. Men det var då, och nu är nu.
Senast King Romeo gästade Fight Club var det sommar, sol och EP-release. Nu har solen förbytts mot snöstorm, sommaren mot vinter, men dessa indierockare låter sig inte vikas för det. Inom kort släpper man en singel i indierockens vagga, England, för att därefter ta sitt pick och pack och flytta till Lund. Så passa på nu, man vet aldrig när ni får chansen igen.
Bandets Hemsida