Fight Club
2 sep '10
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Cherry Edith Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 Emelie Rose Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Great Owl Oak Band De sju (ibland åtta) medlemmerna i Great Owl Oak Band fann varandra på gymnasiet, och när det kom fram att sångaren Anton brann för att starta ett bluegrassinspirerat countryband var de andra sex inte sena med att haka på.
- Vi har hållit på i ett och ett halvt år men det är först på sistone som det börjat dra igång. I början var vi inte så seriösa men intresset har växt med tiden. Det är väldigt lätt att ta till sig, även om man kanske inte gillar varken bluegrass eller country på förhand.
Bandets Hemsida 21:00 Oh My O Allt började på Bollnäs Folkhögskola för ett knappt år sedan. De sex medlemmarna gick ihop sedan Olivia "raggat upp de bästa" för att arrangera sina låtar från singersongwriterlinjen. Trots att man är utspridda på varsina håll i landet (allt från Uppsala till Göteborg) försöker man att ses så ofta det bara går, och musiken beskriver man vidare som dynamisk pop.
- Det är inte alltid vi är överens när vi arrar, men det går ändå lättare och lättare för varje dag. Men den dagen då vi blir helt överens så tror jag å andra sidan det blir tråkigt.
Bandets Hemsida 21:30 Mellow Fellows Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 John Emmell Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida