Fight Club
4 april '10
Plats: Debaser Medis, Medborgarplatsen
T-bana: Medborgarplatsen
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20:00 The Mudders The Mudders är ett band som föredrar att spela på mindre scener, "så att publiken känner spottet i ansiktet". Men denna gång har de blivit så pass uppskattade att scenen Debaser Medis står på tur. Musiken har de valt att kalla för heavypop, och är frukten av ett mångårigt lyssnande på Ebba Grön, grunge och random 60-talsmusik. Snart släpper de också sin debut EP "French people never lie" (Tailor Maid Production/Heavypop Music Group) 28 april Bandets Hemsida 20:30 The Trinquettes Sedan Trinquettes senaste besök har framgångarna avlöst varandra, och detta utan att reducera bandets idoga ansträgningar. På motsatt sätt jobbar bandet istället hårdare än någonsin och har hunnit avverka en turné tvärs Mellaneuropa, med en festival i Paris, en gatufest i Luxemburg och ett stopp i tyska Hamburg. Men nu blir det spelning i Stockholm, på den legendariska scenen Debaser Medis! Bandets Hemsida 21:00 Momo Orchestra Momo Orchestra är 10-mannabandet som sakta men säkert lägger beslag på Stockholms musikscen med funk, soul, glädje och dans. Bandet, som består av den kaxigaste sångrösten söder om nordpolen, den svängigaste rytmsektionen i stan tillsammans med Skandinaviens mest exklusiva blåssektion, utlovar en spelning där ingen lämnas stillastående!
- Det finns inte så himla mycket sånt här i Stockholm, så vi vill bidra med någonting. Bryta oss ifrån indiepoppen och electron, som man ju är rätt trött på vid det här laget.
Bandets Hemsida 21:30 Svedberg & The Hillside Stranglers Svedberg & The Hillside Stranglers debut-EP släpptes för ett år sen och fick 4/5 i betyg av Groove, Zero Music Magazine och Musiklandet. Nu är det snart dags att släppa uppföljaren och bandet ser fram emot att spela de nya låtarna på Debaser Medis. Bandets Hemsida 22:00 Another Nation's National Anthem - Man ger sig ju in i musik och så köttar man ut nånting som sen blir nåt. Vi influeras av allt från hiphop och väldigt konstig metal till progg och postrock. Vad vi gör och vad vi lyssnar på hänger inte riktigt ihop. Och vem vet, kanske kommer byråkratkaoset att nå nya höjder, när tidigare marginaliserade uttryck som Korgsynthar och ljudlanskap som kräver drömtydning i freudiansk anda har funnit sin väg in i bandets framträdanden. Another Nation's National Anthem är aktuella med sitt första singelsläpp och spelningen på Debaser Medis kommer att följas upp med en EP lagom till sommaren. Förvänta er ny merchandise! Bandets Hemsida 23:00 Knight Music Stockholms hemligaste liveband! Den maskerade liveakten som gör sig bäst på klubbscener. Nu gästar de Fight Club iförd riddarrustning. Bandets Hemsida