Fight Club
1 april '10
Plats: Allhuset, Universitetet
T-bana: Universitetet
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20:00 Local Dealers Local Dealers är en sammansättning skickliga musiker vars vägar korsades längs krogstråken på Söder. Richard Langborg och Mikael Korposoff sökte helt sonika medlemmar att förverkliga sina ambitioner ihop med. En sökning som tog många, många år på var sitt håll.
- Man har spelat i andra band och träffat mycket folk i festsvängen och på efterfester. Men det har inte blivit ett skit gjort. Förrän nu då, när har vi hittat en riktig bag. Och det är värt väntan även om det varit jävligt frustrerande. - Och så är vi jävligt snygga på scen
Bandets Hemsida 20:30 Spinning Jennies Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 Eloise Kerr Missade ni Eloise Kerr senast på Mosebacke? Nu har ni en ny chans på Allhuset, som förband till Andreas Grega! Poprockbandet, som senast kom att likstämma sin musik vid Cardigans på tjack, är åter tillbaka. Bättre och mer kontrollerade än någonsin! Bandets Hemsida 21:30 The Concept Killarna i The Concept har varit vänner sedan barnsben men kommer likjämt från mer eller mindre olikartade musikbakgrunder. Rock n roll däremot har alltid varit en gemensam nämnare, och band som Oasis och Libertines är i allra högsta grad influenser till den musik bandet spelar.
- Vi kommer till replokalen och sen spelar man det man känner för och tror är bäst, sen får det bli som det blir. Vi må ha jävligt olika bakgrunder men vi står på en gemensam grund.
Bandets Hemsida 22:00 Joseph Dies - Vi hette Frankie Lee tidigare, men så skulle en ur Millencolin plötsligt starta ett projekt under samma namn varpå vi kickades ut från Myspace och tvingades byta. Så det fick bli Joseph Dies. Joseph Dies alltså, ett band som existerat sedan 2003 och som hållit sig trogna sin gitarrpop genom vått och torrt. Och i musiken hörs även tydliga 60-talsinslag och folkinfluenser. Det är knivskarpt, opretentiöst och framförallt jävligt bra. Med andra ord inget du vill missa. Bandets Hemsida 23:00 Andreas Grega Andreas Grega är dock ingen nykomling på den svenska musikscenen. Som sångare i bandet Kungers har han turnerat land och rike kring, och byggt upp ett rykte på festivalscenen som en sångare man inte glömmer i första taget. När Kungers nu tagit semester, passade Andreas och Astma (eller Tobias Jimson, som hans vänner känner honom) på att spela in lite egna låtar utöver gästspelet på Promoe-albumet. Innan man visste ordet av hade hypen börjat byggas upp. Det är med stolthet som Fight Club presenterar årets P3-guld vinnare Andreas Grega! Bandets Hemsida