Fight Club
26 mars '10
Plats: Allhuset, Universitetet
T-bana: Universitetet
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20:00 Redout - Carro sa att man ville skära sig lite i armarna när man lyssnade på oss, haha. Nej men det är ju inte så jätteglatt, det är det inte. Det är mest känslosamt, eftertänksamt. Melankolisk rock. Det har gått drygt ett år sedan Redout började verka som band. Nu har man ca femton-tjugo gig i bagaget, och är bättre än någonsin. Så ta nu chansen att se stockholmsrockarna denna särskilda kväll på Allhuset! Bandets Hemsida 20:30 Hollywood Make Believe Hollywood Make Believe spelar en slags blandning utav ex Paramore, Four Years Strong och Fallout Boy. Bandet har dock uppmärksammats mest på andra sidan Atlanten, men satsar nu på att göra ett bestående intryck hos den svenska publiken.
- Det är ju tyvärr så att den här typen av musik inte går hem lika bra i Sverige. Men nu ska vi giga så mycket som möjligt, och komma ut så att folk här hemma vet vilka vi är.
Bandets Hemsida 21:00 Oh My God Senast Oh My God gästade FC var det under namnet Cookie Dough, men mycket har hänt sen sist. Dels tar man numera hjälp av vännerna Erik (basist) och Samuel (trummis), och dels har man dessutom hamnat i fokus hos tv-aktuella Fantastiska Nöjen. Men musiken, den är däremot mer eller mindre densamma.
- Vi har alltid spelat det vi själva vill utan att ta hänsyn till andra instrument. Men nu när vi har andra instrument blir nog den största skillnaden att man hör mer kontraster mellan våran reggae, pop, country och rock.
Bandets Hemsida 21:30 Animal Garden Therapy Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 Contakt Om man med ett ord ska beskriva Contakt och deras musik skulle det nog vara sommar. Musiken sprätter i benen och sommarkänslorna sköljer över en. Med bland annat saxofon och svenska texter bryter man mönstret en aning.
- Vi är alltid intresserade av nåt kul och annorlunda. Vi försöker helt enkelt förnya oss.
Bandets Hemsida 23:00 Trummor & Orgel feat. Ebbot Lundberg Trummor & Orgels meritlista rymmer tre fullängdsalbum, en EP, ett hundratal omsusade liveuppträdanden, filmmusik i storproduktioner som Allt Flyter och ett långvarigt samarbete med Ebbot Lundberg från The Soundtrack of Our Lives. Kort sagt är Trummor & Orgel älskade av såväl publik och kritiker som bransch och musikerkollegor. Det senaste albumet Visions som släpptes i november 2009 gav bandet en Grammisnominering. Missa inte det här, kommer bli fantastiskt! Bandets Hemsida