Fight Club
4 januari '10
Plats: Mosebacke Etablissement, Mosebacke Torg 3
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 The Suburban Cowboys Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 Septic Remains Septic Remains är tillbaka med nytt material, ny tyngd och nytt gung. Inför förra spelningen hoppade bandets basist plötsligt av efter tre år, men har nu temporärt ersatts av Oliver från Darktation, som fungerar som någon slags sessionbasist i detta metalgäng.
- Att få ordning på demon är prio ett. Vi har inte riktigt varit nöjda med det vi gett ut tidigare och senaste demon blev så dåligt inspelad att det förstörde låtarna. Men nu ska vi se till att bli nöjda; vi ska inte göra om misstaget att stressa. Nu får det ta den tid det tar.
Bandets Hemsida 20:30 Juniper Nova Stockholmsbandet Juniper Nova har trots sin korta tid tillsammans hunnit släppa två EP:s och spela på ett flertal av Stockholms livescener. Bandet spelar en mörk och melankolisk rock influerad av grupper som Radiohead och Siouxsie and the Banshees.

Spelningen på Mosebacke inleder ett hektiskt år och blir dessutom Juniper Novas första sedan inspelningen av senaste skivan. Missa den inte!
Bandets Hemsida 21:00 Beasted Beasted, vars musik i det närmaste kan beskrivas som rak ärlig hårdrock, har haft fullt upp sedan man sist spelade på Fight Club. Inte nog med att man hunnit med en hel del gig och blivit två månader äldre, man gjorde sig dessutom nyligen av med sin gitarrist. Eller?
- Han gick in i skogen och kom aldrig tillbaka. Han körde lite mer Yngwie-stil, och passade helt enkelt inte in. Men han kommer att ha sex med oss en sista på Fight Club...
Bandets Hemsida 21:30 11Nights Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 Ampliphyre Även om hjulen snurrat en aning trögt på sistone är Ampliphyre verkligen inget band att räkna bort. Tvärtom så är bandet nu på gång igen med full styrka, där större delen av energin ligger i att få ordning på det nya materialet - såväl på scen som i studio. Med eller utan chockröda trådar.
- Det ska inte kunna placeras in så lätt, men samtidigt har vi ju inte total frihet i det vi gör. Vi skulle aldrig släppa en jazzlåt helt plötsligt eller spela hiphop, men annars är tyglarna relativt lösa inom den typ av hårdrocksmusik vi gör.
Bandets Hemsida