Fight Club
3 januari '10
Plats: Mosebacke Etablissement, Mosebacke Torg 3
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Isabella Simeoni Är du liksom jag förälskad i hessjungande orginal såsom Lykke Li och Robyn kommer du att älska Isabella Simeoni. Denna sockersöta tonårstjej, med rötterna i Italien, låter däremot musiken sväva iväg över andra landskap. Honungslen pop framförd av Isabella och hennes gitarr - och så ska det förbli.
- Jag har haft lite planer att ha med folk när man väl gigar för att fylla ut. Men sen är det många utomstående som tycker att "nej, du får inte ha ett band bakom dig, du är unik när du spelar själv" -så det har fått en att bromsa lite.
Bandets Hemsida 20:00 Aleco Aleco började sin praktiska musikbana som trummis i diverse punkband under tonåren, och upptäckte inte sången på riktigt förrän runt 20-årsåldern, när trummorna spelat ut sin roll. På den tiden var musiken inte så viktig, menar han, medan den idag är allt. Punken är sedan länge skrotad för en mer akustisk poprock.
- Framöver kommer jag vara med på en samlingsplatta som 272 records i Hollywood, Kalifornien sammanställer.
Bandets Hemsida 20:30 Vocals And Music From The Orchestra Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 Ekrano Ordet ekrano kommer från ryskan och gjorde sig under Kalla Kriget känt som det flygplan som sedan kom att kallas "Monstret från Kaspiska Havet". Bandet Ekrano däremot har sin bas i Stockholm och utesluter helt och hållet gitarrer från sin neokrautrock.
- Det är ett aktivt ställningstaganade såväl som ett musikaliskt. Vi har fullt upp med trummor, sång och vår klaviatur (orgel, elpiano och synth reds anm).
Bandets Hemsida 21:30 Chocolat Millennium Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 Mindless Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida