Fight Club
2 januari '10
Plats: Mosebacke Etablissement, Mosebacke Torg 3
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 100 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 The Marshmallow Valentines Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 Beautiful Anne Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Children's Music Children's Music på skiva är en trio, som när man ser dem live kan uppfattas som en sextett. Detta beror antingen på ett mycket skickligt visuellt trolleri, eller att tre bandmedlemmar helt enkelt blir sex. Ingen vet helt säkert hur det hänger samman - bara att det fungerar i praktiken. Children's Music gjorde sin allra första spelning på Fight Club under 2009, och är överförtjusta över att ha blivit inbjudna igen. Sedan sist har de hunnit släppa en EP, 'Songs for Adults', som finns ute på bland annat Spotify och iTunes just nu.
- En i bandet fyller dessutom 25 år samma kväll, vilket bärgar för både fest och dans!
Bandets Hemsida 21:00 Eloise Kerr Missade ni Eloise Kerr senast? Nu har ni en ny chans, när poprockbandet, som senast kom att likstämma sin musik vid Cardigans på tjack, åter är tillbaka. Bättre och mer kontrollerade än någonsin, välvilligt inställda till valet av speldatum.
- Man är förstås rätt deppig över att det är januari och sådär, och därför behöver ju folk lite uppmuntran. Och där kommer vi in i bilden!
Bandets Hemsida 21:30 The Concept Vad som egentligen hänt sen sist är i stora drag att söderortsgrabbarna i The Concept umgåtts ännu mer med varandra, och därigenom också blivit allt starkare som grupp. Repar gör man ut i Huddinge, men sist man faktiskt gigade var i Märsta för blott fyra månader sen. Det är med andra ord fyra månaders sordinerad energi som väntar publiken på Mosebacke.
- Det är inte så att vi stagnerat utan det är ständig aktivitet, även om det inte gigats så flitigt på sistone. Men det går framåt och det känns som att folk diggar det, och det är det absolut viktigaste.
Bandets Hemsida 22:00 Modern Day Apes Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida