Fight Club
1 januari '10
Plats: Mosebacke Etablissement, Mosebacke Torg 3
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 The Davies Cop Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 Lands Ett år har gått, på datumet precis, sedan Lands vände upp och ner på Fight Club och Mosebacke senast. Nu är man tillbaka med nytt material, nya mål och i synnerhet en ny bassist, Anja, som kom från ingenstans och passade in som en hand i en handske.
- Man märker ju ganska snabbt vad det är för en typ av människa, och Anja är otroligt ambitiös och vill verkligen spela, precis som oss. Mosebacke blir ett slags förstagig efter flera månaders uppehåll och det känns som en rolig utmaning.
Bandets Hemsida 20:30 Kogo Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 Spleen Den sekelskiftspessimistiska orkestern Spleen [spli:n] består av 3 personer. Musiken kan beskrivas som en blandning av lättare depression och hypokondri, fylld av svårmod, tyngd av livsleda men med inslag av ren extatisk lycka. Något utöver det ovanliga utlovas, okänsliga lyssnare varnas. Bandets Hemsida 21:30 :Psycho :Daddies Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 Tricky Treat De kom, sågs och kommer nu tillbaka till Fight Club-scenen med ett hårdare, råare, sound. Deras namn är Tricky Treat och de förenar på ett ypperligt sätt nytta med nöje iklädda nån slags skräddarsydd funkkostym.
- Vi har haft rätt mycket nu under hösten, men efter Fight Club och någon enstaka spelning till så är det inspelning som gäller. Hänga runt i studion innan det är läge att sparka igång igen.
Bandets Hemsida