Fight Club
10 december '09
Plats: Debaser Slussen, Karl Johans Torg 1
T-bana: Slussen
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Curly Ann - Det är väl intresset och passionen för genren som är grunden lite. Musiken i sig är glad, tjärnfull men också lite naiv.
Curly Ann är ett band som på sitt eget vis väljer att tolka countryn och väva in såväl pop- som rockreferenser. Bandet smittar ohämmad glädje omkring sig och att stå till är i det närmaste omöjligt. Vi har sagt det förut, men säger det igen - ta chansen!
Bandets Hemsida 20:00 The Trinquettes Veteranerna The Trinquettes intar Debaser Slussens scen efter ett antal spelningar i Fight Clubs regi! Bandets Hemsida 20:30 Svedberg & The Hillside Stranglers Svedberg & The Hillside Stranglers debut-EP släpptes för ett år sen och fick 4/5 i betyg av Groove, Zero Music Magazine och Musiklandet. Nu är det snart dags att släppa uppföljaren och bandet ser fram emot att spela de nya låtarna på Debaser Bandets Hemsida 21:00 Come On Like Gangbusters - Det blir många nya låtar på Myspace inom kort, runt årsskiftet uppskattningsvis. Både nya och gamla inspelningar. Det är mycket som händer just nu, och det känns som att det går åt rätt håll.
Snart skivaktuella Come on like gangbusters är så nära du kommer Camden ikväll. Dessa garagerockare, som senast fick Strand att lyfta, är nu äntligen tillbaka på Fight Club för att ta Debaserpubliken med storm. Därefter, i vår, väntar just London, där bandet kommer att öppna för allas våran Peter Doherty.
Bandets Hemsida 21:30 Royale Madness Debaser Slussen har äran att vara scen till Royale Madness den 10 december kl. 21.30. Folksamling till förfogande, perfekt att smälta in i. Samma ös som när vi gästade de dövblindas yogaförbundsmöte. Ny fräck italienare på gitarr. Bandets Hemsida 22:00 High Jumping Jack "Musiken beskrivs bäst som en konflikt mellan hårt och mjukt, mörkt och ljust, tunga trummor, högt uppskruvade gitarrer men med fokus på starka melodier och ärliga texter från Magnus "berg o dalbane Växjö/Stockholms liv", en och annan syntheffekt kryddar musiken." Bandets Hemsida