Fight Club
4 maj '09
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 80 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
19:30 Softcore Radio Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:00 The Motion Tyresöbandet The Motition är ett band om fyra, vars musik i det närmaste kan beskrivas som hård rock. Influenserna är av brett omfång, vilket också är lite charmen med bandet - om man frågar de själva.
- Vi bjuder in alla möjliga impulser, så musiken kan ju ta vilka riktningar som helst egentligen. Vi är öppna för variation.
Bandets Hemsida 20:30 Delusion Delusion är ett kompisgäng från Nacka med omnejd, som i funnits i lite mer än ett år. Musiken varierar sig en hel del men handlar i grund och botten om rock n roll, "smiskrock".
- Jag blev uppringd och förfrågad om jag inte ville joina ett dödsmetalband. Jag låg hemma och grät, men tog till slut mod till mig och gick till replokalen. Och då hade de tejpat igen dörren. Repet därpå välkomnades jag med att de ställt upp i en mänsklig pyramid.
Bandets Hemsida 21:00 In Touns Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida