F.C.Heroes & ACE
27 mars '09
Plats: Allhuset
T-bana: Universitetet
Tid: Kl 19:30-03.00
Dörren: 50 kr
Förköp: 50 kr
Stor stark: 29 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20:00 Parklane Circus Senast snyggrockarna i Park Lane Circus intervjuades inför Fight Club avhandlades bland annat droger och tepåsestölder. Och saker och ting är ännu sig lika. Utöver tunga ämnen som nazism och pedofili diskuteras även flickvänner, niondeklassare och bastufredagar. Bandets musik förklaras bara kort i förbifarten:
- Tre pedagoger och en heroinist.
Bandets Hemsida 20:30 Chocolat Millenium Det är nu nästan tio år sedan killarna i Chocolat Millennium träffades på gymnasiet och beslöt sig för att bilda band. Ett årtionde senare är man bättre, och hårdare, än någonsin.
- Vi är väl ganska popiga av oss, och det hårda har väl framförallt växt fram när vi spelat live. Subtila har vi aldrig varit, tvärtom, vi kör på rätt hårt fast med mycket låtinriktade melodier.
Bandets Hemsida 21:00 Contagious - Det är melodisk hårdrock. Lite pop, lite hårdrock, lite allt.
Tiden har hunnit ikapp killarna i Contagious och när de nu går ut gymnasiet till sommaren väntar pluggande utomlands för två utav dem. Därför ska du passa på att se bandet nu - innan det är försent.
Bandets Hemsida 21:30 The Delta Brothers Ikväll väntar fjärde gången gillt för herrarna i The Delta Brothers, ett band som på sju år gått från att vara ett begränsat sommarband till att numera bjuda sin publik på röjig, energisk rock året om. Och tur är väl det. Med sin nya blogg är bandets förhoppning att nå ut till sin publik ytterligare, och bjuda på "det där lilla extra".
- Det händer så mycket när man inte står på scen. Vi vill vara ärliga och visa vad vi håller på med.
Bandets Hemsida 22:00 The Jesus Storm Trooper Mycket har hänt sedan The Jesus Storm Troopers senaste besök. Bandet kände nämligen för en plötslig nystart, och plockade därför in ytterligare en gitarrist. I samma veva bytte bandet dessutom helt repetoar och namn. Kairo är long gone, och nu är de The Jesus Storm Trooper som gäller, ett namn man inte vill ska visualiseras annat än musikaliskt.
- Det ska inte refera till nån religion eller film. Musiken ska göra bandet, inte namnet musiken.
Bandets Hemsida 21-03 Klubb Ace DJS:
DANIEL ÖHRN (ACE)
CHRISTIAN LILJA (LABRADOR)
JONAS KÄLLGREN
RONJA HARLETUN
BRÖDERNA ÅHLÉN

INDIEGOLVET:
På indiegolvet kommer Daniel Öhrn från Ace och Christian Lilja från skivbolaget Labrador att ta hand musiken. Den här kvällen har dom lovat att spela extra mycket svensk indie. Så räkna med att få höra Broder Daniel, Hives, Familjen, Embassy och självklart en massa Håkan Hellström.

ELECTROGOLVET:
Inne i electrorummet får vi besök av Jonas Källgren från Örebro och bröderna Åhlén. Jonas driver och är resident på klubbarna Oh! Jays! och Livet, men har även synts till bakom spelarna på både Debaser Medis och Slussen. Han har bootlegremixat allt från Justice till Kris Menace, älskar Eric Prydz-aliaset Pryda och har lovat fixa ett riktigt svettigt dansgolv tillsammans med sötnosen Ronja Harletun.

Bröderna Åhlén är också varma förespråkare av tighta techno-mixar i kombination med bombastiska beats. En perfekt kombination för vårt mörka strobblinkande, rökfyllda och laserskurna rum. De kallar sig ÅH! - och det är precis vad du kommer säga på fredag.
Klubbens Hemsida