F.C.Heroes & ACE
6 mars '09
Plats: Allhuset
T-bana: Universitetet
Tid: Kl 19:30-03.00
Dörren: 100 kr
Förköp: 80 kr
Stor stark: 29 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Marie Guldager
20:00 Love It Loud - Inga muppinstrument, inga konstigheter. Två solon och fyra minuter. Svårare än så är det inte. Det finns för mycket band som bara står och såsar in sig i psykosriff. Antingen det eller så är de för dåliga.
Love it loud spelar klassisk jävlar anamma-rock, som likt en boxningshandske slår en rakt i ansiktet. Precis som bandet själva uttrycker det; inga konstigheter.
Bandets Hemsida 20:30 Costa Del Sol Att killarna i Costa Del Sol varit och fingrat en hel del i föräldrarnas gamla skivlådor råder det inga som helst tivel om. Bandets 60-talsgaragesound går inte att ta miste på, och inför Fight Club utlovas allt och lite till.
- Vi kan faktiskt utlova lite röj, och nakenhet som Joel får står för. Och så lite slagsmål på det. Sen får folk gärna storma scenen, för att fylla utrymmet.
Bandets Hemsida 21:00 The Trinquettes Redan inför bandets spelning i januari snackades det lite smått om en eventuell Europaturné. Nu är pusselbitarna på plats och inom kort bär det av till såväl Frankrike som Luxemburg, där bandets ösiga poprock förhoppningsvis väntas gå hem.
- Det blir en hel vecka utomlands, sedan så Allhuset förstås och avslutningsvis en sväng förbi Norrköping. Det är mycket nu och det är skitkul.
Bandets Hemsida 21:30 Icons On Television - Det började på en buss hem från Valborg 2005, vi snackade om att det kunde vara kul. Vi var inte alls inne på musik då och hade väl egentligen precis börjat lyssna på lite band. Jag ville sjunga från början, men det kanske var lika bra att det inte blev så. Icons on television spelar brittinfluerad rockmusik med en stänk av den mörkare postpunken.
- ...men det vore dumt att kalla oss nåt annat än rockband. Även om vi ändå landade lite mittemellan sådär.
Bandets Hemsida 22:00 Kafkas Fever Vid det här laget skulle man nästan kunna betrakta Solnarockarna i Kafkas Fever som en Fight Club-institution, som låtit sig växa starkare spelning efter spelning. Nu är det blott fyra månader sen sist, månader som gått åt till att utveckla musiken ytterligare.
- Det är vuxnare, mognare rock. Lite mer åt U2-hållet, kanske. Vi har väl medvetet gått lite mer åt det mer storartade hållet med våra senaste låtar.
Bandets Hemsida 21-03 Klubb Ace DJS:
STELLAN VON REYBEKIEL
CRISTIAN DINAMARCA
FREDRIK NILSSON
STHLM BEAT CONNECTION
DANIEL ÖHRN

INDIEGOLVET:
På indiegolvet har Daniel Öhrn bjudit in Fredrik Nilsson och Stellan Von Reybekiel för att fylla det gigantiska dansgolvet. Fredrik Nilsson kommer ursprungligen från Borlänge och spelade bla ett tag i Mando Diao innan han flyttade till Stockholm. Han drev tidigare technoälskarnas favoritställe Esque och fixar dom gigantiska The Bash festerna tillsammans med Group Locomotives. Nu har hittat tillbaks till sina poprötter och tänkte lira nytt från Phoenix och gamla indieklassiker.
Stellan Von Reybekiel har bla spelat trummor i Shout Out Louds och driver nu baren The Cove vid Järntorgspumpen. Han har Stockholms mest omtalade skäggväxt och fixar alltid fram det mäktigaste dansgolvet. Som vanligt har han packat skivväskan fylld med den röjigaste rocken, galnaste popmusiken och dom mest klassiska indiedängorna.

ELECTROGOLVET:
På electrogolvet är äntligen Cristian Dinamarca tillbaka på Allhuset. Under det senaste året har Cristian hunnit med att spela med Dj Mehdi, Simian Mobile Disco, Benny Benassi, Kleerup, 2 Many Djs, Style Of Eye och vi lovar att kommer bli sådär smutsigt och totalt galet på dansgolvet som det alltid blir när Cristian spelar. Men han blir inte ensam bakom dj-båset, vi har även bjudit in Mrtn från Sthlm Beat Connection för att leverera ett massivt set fullt med fidget house & pumpande electro.
http://www.addicts.se
http://www.stockholmbeatconnection.blogspot.com/
Klubbens Hemsida