Fight Club
27 augusti '08
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Anna Carlsson
Foto: Anna Carlsson
19:30 Parklane Circus – Fuck it, det är musiken vi lever för!
Stockholms snyggaste band, fyra killar ifrån Kristineberg – det är Parklane Circus. De spelar melodisk snyggrock med influenser från band som Oasis, The Beatles och Pink Floyd. De spelar med bredd, ös och känsla. Kvällens spelning är deras andra spelning någonsin.
– Dock är det något som inte kommer att märkas, försäkrar de.
Bandets Hemsida 20:00 Gerdelius Brytpunkt Innebandy ledde till en musikromans som ledde till en helhet, improvisationsmusik med melodisk jazz.
– Vi flörtar och smakar på jazzen.
Lite dolt och oberäkneligt, harmoniskt fast ändå inte intar de Fight club. Det kommer inte att bli något publikfrieri, men ni kan förvänta er ett fritt tänkande mycket musik.
Bandets Hemsida 20:30 The Rowlers Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 The New Heaven Dieppe Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:30 Two Days In May Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 The Tar Pits De spelar stark rockmusik med trumpet!
– Det är så intensivt och har så mycket känsla att det läcker ut ur öronen, berättar Martin som är gitarrist och sångare i bandet.
Det var för snart fyra år sedan som dessa killar slog sig samman.
Starkt, egensinnigt, skitbra – och så har vi trumpet också säger de och skrattar!
Bandets Hemsida