Fight Club
26 augusti '08
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Anna Carlsson
Foto: Anna Carlsson
19:30 Mofos Med influenser som bl.a. Queens of the Stone Age och Foo Fighters spelar de modern garagerock – det är ganska precis vad det är berättar de.
Detta blir deras tredje spelning någonsin, Det kommer att bli naket, snabbt och svettigt. Första spelning lirade deras trummis Max naken, vi får se vad de bjuder Fight club publiken på!
Bandets Hemsida 20:00 Hildas Gitarr – Ta fram Hildas gitarr så spelar vi!
Redan på mellanstadiet träffades de och på högstadiet bildade de band. Idag lånar de inte längre lillasyster Hildas gitarr när de lirar. Med egna instrument spelar de sin unika blandning av pop, soul och lite blues. Inför kvällens spelning satsar de på publikrekord.
– Det är klart vi kommer lyckas, säger de och ler.
Bandets Hemsida 20:30 Bohemian Lifestyle Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 My Lucky Jinx Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:30 ToyBoys Det var när de satt och ölade på Lilla Riviera i Ängby som tanken om att starta ett band föddes. Idag, ungefär fyra år senare spelar de kort och gott rock’n’roll!
På scen ger de allt och skulle hellre svimma på plats än att lira en dålig show. Ikväll kommer de att bjuda publiken på mycket energi, blod, svett och tårar.
Bandets Hemsida 22:00 Elmore Jam Elmore Jam – en felsägning som ligger bra i munnen.
Det var för ungefär ett år sedan som dessa Uppsala-Stockholmskillar slog sig samman och bildade band. Tillsammans lirar de retrorock. Det är dansant, lätt och originellt. Kvällens spelning blir deras första på Fight club.
– Det ska bli jävligt roligt!
Bandets Hemsida