Fight Club
03 june '08
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Anna Carlsson
Foto: Ismail Malikov
19:30 Costa Del Sol Namnet är taget från trycket på en keps som en av bandmedlemmarna har i sin ägo.
– Inte så genomtänkt kanske, men det funkar med vår musik säger de, som de själva beskriver som fulsnygg.
Med influenser som Kings of Liam och The Doors spelar de rock’n’roll, men musiken drar även lite åt blues hållet. Denna tisdagskväll är det så deras tur att gå upp på scen och visa vad de går för!
Bandets Hemsida 20:00 Sweet Riot Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Lands Lands är resultatet av ett soloprojekt som tilltog, omformades och utvecklades till vad det är idag. Ett glatt gäng som spelar svängig poprock med en viss antydan till jazz.
Kvällens spelning blir deras första tillsammans någonsin, något de ser fram emot med spänning.
– Det är roligt att umgås och göra något kreativt tillsammans berättar de.
Bandets Hemsida 21:00 Come On Like Gangbusters Gillar ni The Libertines eller Babyshambles kan även detta band vara något för er.
– Ganska ösigt och ganska svart med lite brittkänsla, det är fruktansvärt bra!
Inspirationen hämtar de ur all musik från de senaste 40 åren, Johnny Cash till dagens rock. I framtiden väntar förhoppningsvis skivsläpp och turné. Men först väntar Stampen och Fight club.
Bandets Hemsida 21:30 Friday Gone Bad Stora, starka och snygga!
Man skulle kunna beskriva deras musik som en blandning mellan Blink 182 och Pole Jam. De spelar rätt och slätt college poprock. Musiken är viktig för gruppen och först och främst handlar om att ha kul tillsammans, men det är också ett sätt att förmedla sig berättar de.
Vad kan publiken förvänta sig?
– Lite sång, lite dans och lite naket svarar de och skrattar.
Bandets Hemsida 22:00 My God The Sound Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida