Fight Club
6 may '08
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Ismail Malikov
19:30 Mac Blagick Utöver de progressiva rockinfluenserna från 70-talet inspireras även Mac Blagick utav funken. Det har snart gått ett och ett halvt år sedan två av bandets fyra medlemmar av en ren slump hamnade i samma bil när den ena skulle lifta hem från Uppsala. Samtalet leddes in på musik och på den vägen är det. Nu har man gjort sig omtyckta främst i Tyskland och härnäst ska man försöka väcka det intresset även i Sverige.
- Vi vill bjuda på något oväntat var vi än spelar. Det är teatraliskt.
Bandets Hemsida 20:00 Her New Fancy Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Daniel Shots Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:00 Tunes United - Ett epileptiskt Kent i tretakt som spelas in och saktas ner, och körs baklänges för att sen låta Peter Gabriel mixa det.
Tunes United träffades sommaren 2005 och jobbar nu sedan en tid tillbaka på ett konceptalbum om favoritlandskapet Sörmland. Anledningen är att bandet funnit hur vackert just Sörmland är under sina genomresor på väg till landstället utanför Vingåker. Albumet släpps i slutet av 2008, men för att stilla väntan rekommenderas ett besök ikväll.
Bandets Hemsida 21:30 High Drive Orchestra High Drive Orchestra är ett band av traditionell sättning som bildades för snart två och ett halvt år sedan, när situationen som arbetslös blev för påtaglig och något var tvunget att hända. Man repar för att umgås, ha kul och dyker det upp en spelning här och var är det "skitkul".
- Vi tar allt som det kommer. Känns svårt att blicka framåt.
Bandets Hemsida 22:00 You Ate My Dog Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida