Fight Club
5 may '08
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Leo Vene
Foto: Ismail Malikov
19:30 Little Big Adventure Bandet tog ursprungligen sina första stapplande steg över internet för blott två år. Sen dess har bandet periodvis brottats med osäkerhet men han har nu funnit sig själva på andra sidan. Även om man ännu inte bestämt sig helt och hållet hur man vill låta.
- Vi spelade in en demo i höstas, och då blev det tre låtar; en hård och två mer popaktiga. Och den som gick hem bäst var den hårda.
Bandets Hemsida 20:00 Sherlock Brothers Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 20:30 Jahooma Jahooma är ett gungigt, exprimentellt och oförväntat rockband från huvudstaden som lämnar raketer och smink på behörigt avstånd. Nyligen signades man utav ett australienskt bokningsbolag, och en resa är inplanerad sommaren 2009. Tills dess väntar spelningar på hemmaplan för Jahooma, vars namn är plockat från en minst sagt orginell dröm.
- När jag bodde i USA så drömde jag om en skogsväktare, och hans namn var Jahooma. Dock känns det mer som en känsla än en person.
Bandets Hemsida 21:00 Come Sleep Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 21:30 22-08 Bild och intervju med bandet läggs vanligtvis upp 10-14 dagar före evenemanget. Bandets Hemsida 22:00 Cohobation - Mesuggah möter Pink Floyd på en bar i East London under 70-talet. Så beskriver Cohobation, ett band om fem, sin progressiva hårdrock. Allting började på Leksands Musikskola och har sedan dess fortsatt att växa likt en, enligt egen utsago, "levande organism". Musiken är catchy, solona exprimentella och sammanfattningsvis rör det sig om ett musikaliskt tunggungband i startgroparna för något större. Bandets Hemsida