Fight Club
4 oktober '07
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Anna Carlsson
Foto: Ismail Malikov
19:30 Lollop Rose Detta Stockholmsband kommer att bjuda oss på en originell sättning med cello och dragspel i pop sammanhang.
– Akustisk pop skulle man kunna säga berättar de.
De ser fram emot spelningen på Fight Club!
– Det är en väldigt frigörande känsla att stå uppe på scen, och känslan efteråt är helt fantastisk berättar Robert!
Bandets Hemsida 20:00 Kiabe Informationen ej tillgänglig för tillfället. Bandets Hemsida 20:30 Melu "Är det ni som är bandet som kiddsen kallar för emo idag?"
- Det är inte alla band som fått ett yttrande av självaste Marit Bergman.
Det har dock detta inflyttade band från Linköping. Själva beskriver de sin musik som postrock med indieharmonier och punkskrammel. Med starka melodier kommer de bjuda lyssnarna på ”ett fokuserat livesätt med trummande bas och en bastant gitarrmatta”.
Bandets Hemsida 21:00 Sweetheart Auctioneer Informationen ej tillgänglig för tillfället. Bandets Hemsida 21:30 Svedberg & The Rusty Trombones Informationen ej tillgänglig för tillfället. Bandets Hemsida 22:00 Sebastian Fors & The Ones That Got Away Förra december spelade de på Fight Clubs scen och efter att turnerat i bland annat Spanien och England är det nu tillbaka för att åter gå på scenen.
– Vi spelar elektrisk folkrock, men egentligen skulle jag bara vilja kalla det pop säger Sebastian.
– Vi har en bra helhet med många olika musikbakgrunder, det har blivit ett bra blandat sound och vi har jävligt roligt när vi spelar berättar de!
Bandets Hemsida