Fight Club
2 oktober '07
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:00
Entré: 60 kr
Bilder Text: Anna Carlsson
Foto: Ismail Malikov
19:30 Bad Hairday - Det här ska bli helt underbart säger Wille från Bad Hairday.
Det knappt två år gamla bandet spelar 60-tals pop med moderna, lite ”brittiska” toner. Det är glatt med lite melankoliska inslag berättar de.
- Förhoppningsvis blir det här en kväll med mycket dans och ett glatt humör säger bandet, som brukar ladda upp för en spelning genom att äta en stor burk med gröna oliver.
Bandets Hemsida 20:00 Archus Informationen ej tillgänglig för tillfället. Bandets Hemsida 20:30 Soul Seduction I somras fick på publiken på Borlängefestivalen Peace and Love se dem uppträda, och nu spelar de på Fight Clubs scen.
– Det var brutalt berättar Sebbe, men det här kommer nog bli det bästa någonsin!
Med inspirationskällor som Danko Jones, Thin lizzy och Hellacopters kommer de att dra igång publiken med sin ”actionrock” och bjuda på mycket energi och röj!
Bandets Hemsida 21:00 Recap Recap är Stockholmsbandet som träffades redan på gymnasiet. Tillsammans spelar de ”modern rock med lite hårdare influenser”.
– Vi är vänskapliga och kreativa med musiken, berättar Ioni från bandet.
Efter en ganska tyst period är de nu tillbaka med mycket nytt material och kommer att bjuda publiken på mysiga och mäktiga låtar.
Bandets Hemsida 21:30 Karavan - Det är en win-win situation att spela i ett band berättar Johan i Karavan.
Att få vara tillsammans, spela liva och så efterfesterna såklart säger de och skrattar. I fem år har dessa killar från Norrbotten spelat pop/rock tillsammans, och som numera inflyttade Stockholmsbor kommer de bestiga Fight Clubs scen med mycket adrenalin och energi.
- Det kommer att bli skitcoolt säger Henrik.
Bandets Hemsida 22:00 Zenit Informationen ej tillgänglig för tillfället. Bandets Hemsida