Fight Club
8 februari '07
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60 kr
Bilder 20:00 Painted Devil Då sångaren är i Australien har de kvarvarande medlemmarna fått flytta runt på sig inom bandet för att få allt att funka, men ingen tvivlar på att det kommer blir fett ändå. Sen de hittade varandra på Rytmus för fem år sedan har de spelat ihop och känner sig tillräckligt trygga med varandra för att kunna byta plats. Musiken kan, i gitarristens frånvaro, beskrivas med RATM-groove med stonerkänsla. De har sitt gemensamma språk i hårdrocken och lovar att tappa kontrollen på scen.
Bandets Hemsida 20:30 High Jumping Jack Tidigare hade de bara en gitarrist men musiken dom gjorde lät då för synthig, och då de egentligen ville spela rock gick det inte alls för sig. Nu är de dock tillbaka på FC för andra gången, med en rockande andregitarrist för att kompensera. Vill att deras spelningar ska upplevas med fler sinnen och lägger därför ner tid på att fixa till en show, de vill sticka ut ur bruset!
Bandets Hemsida 21:00 Fritjof & Familjen Fritjof är självutnämnd banddiktator i detta sju man starka reaggeband. Även om alla i bandet spelat live mycket tidigare har dom aldrig gjort det tillsammans i den här sättningen så alla är inställda på att göra ett ”jävligt bra” första framträdande. Fritjof och familjen är till stora delar byggt på resterna av bandet Röda Stjärnan Stockholm som spelat förband åt the Wailers bland annat. Dom utlovar starten på något stort med sin svenskspråkiga 80talsreagge.
Bandets Hemsida 21:30 Svaret De gamla FC-favoriterna är tillbaka i aningen annorlunda uppsättning, äntligen har de hittat sin ”organist” vilket var knepigt då folk i allmänhet har vänt sig mot syntar istället för att spela orgel. Men dom hittade en och han bidrar till en betydligt ”fetare ljudbild” i deras psykedeliska rock. Sen sist har de även spelat in en fullängdare som de planerar ge ut under egen distribution.
Bandets Hemsida 22:00 Pallecco Pallecco lyckas klämma in sex instrument på tre personer, så på scen kommer det bli mycket byten och händelserikt värre. Ingen kan med säkerhet säga vad för slags musik de gör, de hänvisar till www.pallecco.se för ett smakprov men påpekar att den enda låt som ligger där inte alls låter som dom gör annars. ”Vill göra rytmer, melodier, tänja på gränserna och utmana sinnerna, yes!” låter dom hälsa.
Bandets Hemsida 22:30 6 Bandet är inte bekräftat! 6 Informationen ej tillgänlig för tillfället! Bandets Hemsida