Fight Club Heroes
27 oktober '06
Plats: Tanto, Ringvägen 24
T-bana: Zinkenstam
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60 kr
Bilder 20:00 Jack Shit Jack Shits ordinarie basist Nils har kommit tillbaka och en ny demo är färdiginspelad och klar. Dessutom har bandet tillbringat mycket tid i replokalen sedan de senast uppträdde på Fight Club i början av maj. Musiken beskrivs bäst som 80-talsinfluerad hårdrock/metal och inför fredagens spelning utlovas nya låtar, mycket ös och en grym show.
– Man kan ha hur bra låtar som helst, men det blir tråkigt om man står som ett jävla kylskåp på scen, säger de.
Bandets Hemsida 20:30 Limbus Det var bara ett par veckor sedan vi senast såg Uppsalakillarna i Limbus på Fight Club. Då röjde de på Stampen. Nu väntar Tantogården och större scen.
– Det kommer gå att röra på sig mer. Nu kan vi verkligen svänga, säger de.
Limbus, som spelar snabb och energisk punkrock, har en fullbokad höst med spelningar både i hemstaden, Göteborg och Malmö.
– Det börjar hända jävligt mycket nu.
Bandets Hemsida 21:00 The Bloody Romance Bandet har funnits i tre och ett halvt år, men konstellationen som uppträder på Fight Club har bara spelat ihop i två månader. Musiken beskriver de bäst som anglofil rock. The Bloody Romance är fast beslutna att slå igenom och faktum är att ett bra skivbolag nyligen har visat intresse. Mer än så törs de inte avslöja. Strategin inför onsdagen är att komma så sent som möjligt till Stampen.
- Det funkar inte att smeka fansen innan, säger de.
Bandets Hemsida 21:30 The Evangelinos – Vår trummis har ryckt in i lumpen så vi har bara repat två gånger sedan april, säger Philen och Kalle i The Evangelinos.
Dock verkar jazzcore-bandet lugna inför fredagen. Bland annat utlovar man raka rör, energi och drag. Samtliga medlemmar i The Evangelinos tillhör Södermalmskyrkan i Stockholm och i sina texter väver de in Jesus och Gud.
– Man måste tro på det man skriver. Då låter det bra, säger de.
Bandets Hemsida 22:00 Howl 5 Informationen ej tillgänlig för tillfället! Bandets Hemsida 22:30 Ars amandi – Vi spelar musik som doftar trädgård och inte sur gammal mjölk, säger medlemmarna i Ars Amandi.
En mer genremässig definition ligger någonstans inom pop/rockblocket för bandet som tidigare hette Kol men som för ett par månader sen bytte både namn och repertoar. Fredagens spelning blir premiärgig.
– Det ska bli kul att se vad folk tycker. Just nu är vi nöjda med varje rep.
Bandets Hemsida