Fight Club
3 oktober '06
Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60 kr
Bilder 20:00 Killer Smile Kick ass rock’n’roll, hår-rock eller manlig öldrickarhårdrock. Så sammanfattar medlemmarna i Killer Smile sin musik. Bandet, som har spelningar varannan vecka i höst, räknar med att giget på Fight Club blir som ett fysiskt träningspass för publiken. Vilka låtar vi får höra blir en överraskning – kanske även för killarna själva.
– Ibland slår vi in, och sen börjar alla på olika låtar.
Bandets Hemsida 20:30 The Stereo In Iris – Det kommer att bli som att få en stor Red Bull i ansiktet, säger The Stereo In Iris om sin spelning på tisdag. Grymt mycket energi helt enkelt.
Musiken beskriver de bäst som slipsrock och inspirationen hämtar de ur olika vardagshändelser. All musik skrivs tillsammans av bandet som bara spelat ihop i ett år, men som varit polarare sedan långt tillbaka.
Bandets Hemsida 21:00 Cheyne Stoking – Finns kravallstaket?
Cheyne Stokings förväntningar inför tisdagsspelningen är höga. Fyramannabandet, som rör sig i gränslandet mellan progressiv stoner, posthardcore och psykadeliskt 1970-tal, lovar att bjuda publiken på en intensiv upplevelse. Målet med musiken är att komma ut och spela snarare än det stora genombrottet.
– En storsäljare är alltför verklighetsfrämmande. Vi är för realistiska och för gamla.
Bandets Hemsida 21:30 Love It Loud Som namnet antyder bjuder bandet på klassisk rock’n’roll på hög volym.
– Det blir sjukt svängigt. Vi är som ett enda stort leende, säger bandet.
Målgruppen är bred och musiken sägs tilltala alla som vill röra lite på sig. I replokalen drar alla i Love It Loud sitt strå till stacken och bidrar med sin egen del.
– Det brukar resa sig i nacken när nån lägger på den där perfekta andrastämman.
Bandets Hemsida 22:00 Serafin – Vi brukar säga att vi spelar energisk rock tills vi vet om vi spelar punk eller inte, säger medlemmarna i bandet Serafin.
Gruppen har funnits i en rad konstellationer och musiken var till en början helt akustisk. Sedan två år tillbaka är det dock elektroniskt som gäller och inför Fight Club utlovas en kompakt spelning med tjugo minuters svett.
Bandets Hemsida 22:30 Quicksnap 6 Informationen ej tillgänlig för tillfället! Bandets Hemsida