Plats: Tantogården
T-bana: Zinkensdamm
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

29:e november -05

 

Download flyer (pdf)

Bilder från kvällen!

 

     

 

20:00 Mindframe Red
Kärnan i bandet är bröderna Welroos som sedan deras första projekt 1996 har ingått i en rad olika musikaliska konstellationer. Den senaste av dessa är Mindframe Red som startades 2002. Musiken kan beskrivas som trummaskinbaserad rock. Bandet som lyssnar på allt från hip hop till rak rock har haft spelningar i bl.a. Åbo och Åkersberga.

 


Kolla in hemsidan

 

20:30 Watercase
Medlemmarnas uppgifter i bandet har skiftat lite hur som helst sen starten för två år sen. Själva säger dom sig vara en blandning mellan U2 och kent, melodiös poprock med duktiga musiker. Kanadarock, är det någon som säger i förbigående, sångaren vill påpeka att hans röst är djup, manlig och känslosam.

 

 

21:00 Fukei
Killarna i bandet säger själva att dom ”kanske inte är så jävla talangfulla på alla plan” och de kan tydligen alla stå för. En gång så splittrade dom bandet men efter ungefär sex månader ringde alla varandra samtidigt och höll på att bli tokiga utan Fukei. Namnet är japanska för familj, storebror eller kanske panorama. Ingen i bandet har gjort lumpen!

 

Kolla in hemsidan
 

21:30 Ströget
Bandnamnet är hämtat från gruppens första låt som handlade om hur Backyard Babies åkte till Köpenhamn och letade efter Strøget. Första spelningen var på Laroy(!) i lördags som förband till ett sunkigt coverband. Grabbarna tycker att Mahogny Ballong är deras största hit.

  

 

22:00 Nancy's Dead
Namnet stod klottrat på en vägg i replokalen när sångaren och gitarristen började repa när de var elva. Sen dess har bandet blivit roligare, mer spretigt influensmässigt, Queens of the Stone Age möter Television, gammal metal möter gammal synth. ”Mest är vi nog vanliga, smala killar som spelar rock.”

 


Kolla in hemsidan

 

22:30 Diva
Låt oss presentera kvällens fräschaste band. Diva bildades förrförra veckan för att världen (och Artists Before Fame) skulle få ett riktigt bra hårdrocksband. - Alla andra (hårdrocksband) har blivit för gamla och spelar covers på sina egna låtar, säger Johan. Låtskrivarinspiratoinen kommer från 80-talet och musiken beskrivs som glamhårdrock.