Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

9:e November

 

Download flyer (pdf)

Bilder från kvällen!
(Kommer snart)

 

 

     

 

20:00 Ari & Eline
Det här är fyra personer som under ett års tid har jobbat ihop en sorts pop-berättelse. Hittills har de gjort ett 20tal låtar som alla handlar om Ari och Eline och deras vänskap, utanförskap och hopp. Planen för framtiden är att dramatisera låtarna för en scen men hos oss blir det rak och tydlig musik till 100 procent.

 20:30 The Plastic Pals
De har spelat ihop sen i våras men har haft ett otal olika band innan de beslöt sig för att börja köra New York-rock, men inte så att det låter en massa som Television och Lou Reed att det stör. På scen röjer de på ett musikaliskt plan, men någon direkt scenisk ödeläggelse kommer det inte att bli.

 


Kolla in hemsidan

21:00 Trucker Cleavage
Även fast de spelat ihop i en två-tre år har de inte börjat spela ute förens i somras. Först då lyckades de övertala en gitarrist-polare att lära sig spela trummor. Kommer från Gotland och släppte första demon med namnet ”Aids ain’t no party” efter att de sett en gammal KISS-skiva där killarna varnade för könisar i konvolutet. Spelar amerikansk 90-talspop/rock.

 
Kolla in hemsidan
 

21:30 Insert Coin
Insert Coin har funnits i 2 år. Bandet har såväl varit förband åt Europaturnerande Raging Slab från New York i Gävle och spelat på årets upplaga av Rookiefestivalen i Hultsfred.Bland influenserna återfinns band som Strokes, Franz Ferdinand och Oasis.

 


Kolla in hemsidan

 

 

22:00 Bodies
Bodies har, i nuvarande sättning, funnits i ungefär två år. Lirar powerpoprockig punkrock, med lite Iggy-doft och en nypa Pistols. Basisten Nicke Cederberg är känd för sina Johnny Hilton-rusningar, sångaren Clint Hell för sin utlevelse och gitarristen Ego T. Superstar för sin feta attityd. Hasse Gustafson chefar bakom pukorna. Stockholmsgäng.

 


 

22:30 Shake The Nation
Killarna i StN spelar spirituell, orientalisk rock’n’roll utan 70-talets flumkänsla men med inslag av punk. Fastän de bara funnits sen september i år har de hunnit med fem-sex spelningar och misstänker att de är sjukt kreativa och helt enkelt väldigt bra. Alla i bandet har sin gemensamma intressegrund i band som Led Zeppelin, the Doors och Deep Purple.