Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

8:e November

 

Download flyer (pdf)

Bilder från kvällen!

 

     

 

20:00 Cocoon
Det här är funkaktig rap-metal med inslag av reggae. Folk brukar tydligen säga att dom låter som Linkin Park men det beror på okunskap, hävdar någon. Cocoon är mer varierade än nämna LP. Kom till final i Lidingörocken! Vill röja så hårt att de ödelägger Stampen.

 


Kolla in hemsidan

20:30 Jack Ruby's
Började som ett enmannaband för fyra år sedan men efter en natt på krogen hade det blivit ett helt band, som blev husband på Tullen Bar och Kök i Skanstull. Bandets splittrade musiksmak tror dom hörs igenom men det är en blandning av Leonard Cohen, Ben Harper och Elliot Smith, men det skiljer sig rätt hårt mellan låtarna.

 

 

21:00 Nova Lee
En alternativ-country-pop-duo som inte försöker göra något revolutionerande utan mest något de själva kan känna kärlek för. De är båda ganska melankoliskt lagda, i musiksmaken alltså, men försöker att göra musiken på ett annorlunda sätt. Eller i alla fall få in en lättsam touch i mellansnacket då texterna inte är direkt ”tjohoo!”.

 
 

21:30 Pello Revolvers
Från början var de ett gäng kompisar från Kiruna men för fyra veckor sen tog dom in en ny basist, kanske från Sörmland. Det är popmusik med mollmelodier, roliga arr och smutsiga gitarrer med inslag av folkmusik. Dom är lite som ett musikkollektiv, medlemmar som inte varit med på länge kan ibland dyka upp på spelningarna och ta plats på scen.

 


 

 

22:00 Mad Lee Riot
Bandet har spelat i tre år men gitarristen är bara en månad gammal, men nu när de är fulltaliga igen drar de iväg till LA i någon månad för att spela loss där och sen ska de vidare till grunge-meckat Seattle för att sjunga grungekaraoke. Deras egen musik låter lite åt Alice In Chains melankoliska håll.

 


Kolla in hemsidan

 

22:30 QSP
När de började för åtta och ett halvt år sen kunde ingen riktigt spela men de var ärliga i alla fall! De har en bred musikalisk bakgrund men har stadgat sig de senaste åren och spelar nu power-grunge, som en blandning mellan Alice In Chains och Anthrax men med mer showig 80talskänlsa på scen. Kallar sig ”Sveriges minst signade band”.