Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

7:e November

 

Download flyer (pdf)

Bilder från kvällen!

     

 

20:00 Birch
Maria började som singer/songwriter men ville ha ”mera ljud” omkring sig. Birch föddes och nu är det elektroniska loopar i jazztappning och Stina Nordenstamkänsla som gäller. Då halva bandet bor i Malmö är det lite si och så med repandet men de har jobbat hårt på sin senaste demo som tog ett år att få färdig, men nu är den helt perfekt! Det här är musik man måste lyssna på.

 


Kolla in hemsidan

20:30 Johan Wahlgren
En kille med kompband som spelar som dom blir tillsagda att spela. På demon spelade han in allt själv vilket han tycker är roligare, plus att ”ingen kan kompa mig själv lika bra som jag själv”. Lyssnar mycket på Weezer, the Strokes och Ben Folds

 


Kolla in hemsidan

21:00 Pull My Finger?
Har utvecklats under de senaste två åren från ”spridda skurar” till mer seriös skatepunk och ett enhetligt sound. De har lyssnat mycket på Burning Heart’s katalog och håller sig till old school-skate. Om ljudet live är lite halvtaskigt är det än mer viktigt att röja live, säger dom, så jag vet inte vad jag hoppas på inför spelningen på Fight Club.

 
Kolla in hemsidan
 

21:30 OhWeBe
Planerar att snart börja leva på sin rätt hårda skatepunk. När de började spela för två år sen var de nästintill nybörjare och det lät enligt egen utsago ”för djävligt”. Eftersom de mest kör treackordslåtar jobbar dom på att se ”asballa” ut på scen, vill bli ihågkomna som ett grymt liveband. Har inga direkta planer på musikalisk inriktning, vill bara spela sånt de gillar.

 


Kolla in hemsidan

 

 

22:00 Autotrash
Bandet består av tre bröder från Göteborg som längtar tillbaka. Bättre spelningar och bättre publik, tydligen. De vill dels spela i mindre städer men tror även att Amsterdam är den bästa spelstaden, kanske mest för att folk är så påtända. Är polare med hypade Hello Saferide och brukar göra covers på varandras låtar, annars inspirerade av japanska hjältarna Guitar Wolf

 


Kolla in hemsidan

 

22:30 Light of Nova
Södertälje har en stark musikscen men Light of Nova känner sig ändå ensamma i sin genre där hemma. Dom spelar melodiös metal med spår av Nightwish och Trail of Tears.

 
Kolla in hemsidan