Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

5 Okt.-05

 

Download flyer (pdf)

Bilder från kvällen!

 

 

     

 

20:00 Norma Bates
Ville inte ha text!

 


Kolla in hemsidan

20:30 The Gavrillo Principle
Bandet har medlemmar från Stockholm och Australien men de hittade varandra i London. Har vissa indie/jazz/rock-intressen men allt ändras med tiden. Tror att deras tysthet under repen tyder på fokus, pratar ganska mycket utanför replokalen. Alla är spända av förväntan inför denna första spelning för att se om de röjer på scen.

 

 

21:00 The Bonks
The Bonks har inte spelat ute på ”100 år!”, fastän dom haft dagens sättning i snart ett år. Dom spelar det som ligger dem närmast om hjärtat, amerikaaktig Detroitpunk a la 1975. Dom kommer från spridda delar av landet, lite Borlänge, lite Umeå, och helst av allt vill dom spela ute så mycket som möjligt.

 
 

21:30 Chasing Charlie
Efter en halvknagglig start med en trummis som bara ville spela powermetal har de nu kommit långt på två år. Dom spelar en ruffigare version av poprock och blir hårdare hela tiden men kommer aldrig att hamna i hårdrocksträsket. Namnet kommer från en whiskey-jakt i Skottland, vilket de tyckte var rocknroll.

 


Kolla in hemsidan

 

 

22:00 Eating Pebble
Började med att spela Rage Against the Machine-aktig hardcore men kom på att de inte var så arga eller hade så mycket att klaga på så då började de med Mando Diao-aktig poprock. Musiken behöver inte alltid vara det viktiga, det ska vara ball att se på också. Lovar att inte stå stilla en sekund, basisten kanske till och med välter saker!

 


Kolla in hemsidan

 

22:30 Sixdayslater
Dom spelar rock med inslag av pop, lite åt Foo Fightershållet sa någon på Rocket Radio där dom varit Veckans Demo. Dom hävdar att dom har en demokratisk låtskrivarprocess: ”en person kommer med idéerna och en annan förkastar dom”. Det blir ren och ärlig energi på scen och kanske lite showande.

 
Kolla in hemsidan