Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

4 Okt.-05

 

Download flyer (pdf)

 

Bilder från kvällen!

     

 

20:00 Rhino
De började sin bana i Västervik i mitten av tonåren, sen träffades de igen under universitetstiden och fyllepratade löst om att starta upp något. Har en punklegend från Mariestad på trummor, så det är popmusik med jävligt tungt komp. Växte upp med Pixies, Dinosau Jr. och Cure så dom hamnar väl där någonstans.

 


20:30 Less Karma
Bandet som vann ”Spinnrocken” tidigare i år, en tävling för demoband från söderort. Dom spelar Coldplay-inspirerad lugn pop med en del upptempo. Det är helt klart pop, säger dom, men inte så mycket ös, indietrummis och metalbasist till trots. Sångerskan har ”sin grej” på gång på scen men hon klättrar inte på väggarna, de försöker göra det intressant ändå.

 

 

21:00 Miles
Vill ha sin egen reklamtext: Ur resterna från ett splittrat Sellfish, bildades Miles år 2001 i London. Senare flyttade bandet till Stockholm, där Miles formades till vad gruppen är i dag. I musiken anas influenser från band som Dinosaur Jr och Sebadoh. I vinter väntar EP-släpp och spelningar runt om i landet.

 
Kolla in hemsidan
 

21:30 Susurrus Station
Spelar filmiskt svävande musik med otippade instrument.

 


Kolla in hemsidan

 

 

22:00 Sneezing Habit
Sneezing Habit är utan trummis sen hon fick för sig att plugga till bibliotekarie, men innan dess brukade hon spela på en stor magtrumma! Nu är det lite mer halvakustiskt med Blind Melon och Pearl Jam som bakgrund men grungen har bytts mot rockpop med folkmusikkänsla och en sångerska som låter lite som tjejen i K’s Choice. Hävdar sig vara mysiga.

 


Kolla in hemsidan

 

22:30 Marla Singer
Bandet beskriver sig själva som ett gäng ”fina killar som spelar ihop”. Låtskrivandet handlar mycket om teori för M.S och då är det bra att alla är utbildade musiker. En blandning mellan fusion-trummis och snygga, tydliga melodier. Låter verkligen inte som Coldplay, lite mer åt Pink Floyd-hållet. Låtarna ska upplevas som ”fina”.

 
Kolla in hemsidan