Plats: Stampen, Stora Nygatan 5
T-bana: Gamla stan
Insläpp: Kl 19:30
Entré: 60kr

3 Okt.-05

 

Download flyer (pdf)

Bilder från kvällen!

 

 

     

 

20:00 A Cynical View
Säger sig vara ”jävligt mycket stockholmsband” fastän ena gitarristen kommer från Skövde. A Cynical View räddade honom från småstan så nu är även han Stockholm i BLODET. Dom spelar hårdrock med betoning på groove och sväng, för då mår bandet som bäst, när det svänger. Är inte så cyniska egentligen, dom tror inte det är så bra med cynism egentligen

 


Kolla in hemsidan

20:30 Monkey Radar
Östersundsbandet som packade väskorna och flyttade till Stockholm. Monkey Radar bildades redan 2003 men först ett år senare tog det fart på riktigt. Det här är punk! Riktig 77 punk!

 


Kolla in hemsidan

21:00 Rebel Rose
Spelar lite mer innovativ och modern 70talsrock som borde framföras från feta arenor. På scen svettas de ofta, den badbyxklädde trummisen står ibland, resten av bandet röjer runt och trampar ur sladdar alternativt trillar av scen. I vilket fall har de roligt och alla låtar måste ha en ”speciell touch” så att det funkar att röja live.

 
Kolla in hemsidan
 

21:30 Physical Rocket
Trummisen har tidigare sysslat med ”konstmusik” men hela bandet känner sig som mest hemma på Anchor:s karaokekvällar där sångesrkan gillar att värma upp till Hendrix. Det blir mycket Motörhead i musiken men konstmusikertrummisen gillar stoner bäst. Sångerskan lyfter resten av bandet under spelningar, är alltid ”1000 gånger värre” än resten live.

 


Kolla in hemsidan

 

 

22:00 Casual Breakdown
Gamla Fight Club-favoriter tillbaka på plats.
Spelar skatepunk utan att kunna skatea. Trummis i synnerhet när en brinnande ointresse för allt som har med brädor att göra, detta till trots har NOFX alltid varit husgudar tillsammans med Millencollin.

 


Kolla in hemsidan

 

22:30 Plazer
Bandet betyder antingen ”strimma av guld” eller något sexrelaterat på spanska. Består av tre sjukt glada killar som tycker livet är för kort för att vara bitter. Gör ganska ledsen, tung rock med inslag av Muse och Silverchair, fast det svänger! Om man spelar ledsen musik kan man vara glad resten av tiden. Basen är det främsta melodiinstrumentet, han spelar som på gitarr.